Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges

Sådan gør du

  • 1 Hak rødløg, kapers, purløg og dild.
  • 2 Skindet trækkes af den røgede ørred, og kødet plukkes af.
  • 3 Vend kødet med kapers, purløg og dild, ca. havldelen af det hakkede rødløg, samt citronskal.
  • 4 Tomaterne skæres i kvarte, indmaden tages ud, og de skæres i små stykker.
  • 5 Vend tomatstykkerne med resten af det hakkede rødløg, estragon, balsamico, safran og 3 spsk olie.
  • 6 Aspargesene skæres i tynde, skrå skiver, der blancheres. Vend dem med ½ spsk olie, lidt balsamico, og lidt blandede krydderurter.
  • 7 Salaten vendes med den sidste olie og lidt balsamico. Læg salat på en tallerken og anret lidt tomatsalsa over og omkring. Nu 'kugles' riletten ovenpå (f.eks. med en stor ske), og der toppes med de marinerede asparges og krydderurter.
  • {{recipeDoneText}} Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier