Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær chorizopølsen i skiver, og steg den ved jævn varme i olien på en paellapande (eller alm. stor pande eller flad gryde).
  • 2 Hak løget, hak hvidløget fint, skær peberfrugterne i strimler, og skær tomaterne i tern.
  • 3 Svits løg, hvidløg, peberfrugter og tomater sammen med pølsen i 1 min. Tilsæt risene, og svits et øjeblik.
  • 4 Tilsæt paprika, safran, hvidvin og vand eller bouillon samt salt. Lad risene koge ved jævn varme i 10 min. under låg.
  • 5 Skær fisken i stykker på 4x4 cm. Fladfiskefileter kan halveres og lægges sammen.
  • 6 Læg fisk, muslinger og blæksprutter jævnt rundt nede i risene. Rør ikke i risene, men ryst evt. panden, så fisk og skaldyr synker lidt ned.
  • 7 Kog risene ved svag varme endnu 10 min.
  • 8 Fordel rejerne og ærterne oven på paellaen, og kog endnu 4 min. Kanterne og bunden på paellaen må gerne blive sprød og bagt - dog uden at brænde på.
  • 9 Drys paellaen med hakket persille, og servér den i panden med citronbåde til at dryppe over
  • {{recipeDoneText}} Paella med fisk og skaldyr

Tip

Øvrige velegnede fisk til paella: Multe, havtaske eller victoriabars. Derudover jomfruhummer og alle slags muslinger.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier