Panering af koteletter opskrifter
Panerede koteletter
25 min.
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t
Karbonader med kartoffelmos, ærter og persille
30 min.
Stegt svinekotelet med rosmarin, cæsarsalat og ærter
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Koteletter med Abrikos-Chilisauce
Svinekotelet med æbler og timian
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
BBQ-gris med grillet grønt og rygeostcreme
25 min.
Koteletter og lynstegt karrykål med kokos
35 min.
Hestbjerg – Nakkekoteletter
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Kroketter med and, kartofler og sennepsmayo
1 t
Grillstegt kotelet med grøn kartoffelsalat
25 min.
Klimaglade koteletter i fad
1 t, 30 min.
Grillede koteletter med friske hindbær og svampe
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Koteletter i tomat med couscous
30 min.
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.