Koteletter med sommergrønt

Sådan gør du

  • 1 Steg svinekoteletterne på en pande i varm olie i ca. 2 minutter på hver side.
  • 2 Skær kålbladene ud i store strimler.
  • 3 Skær broccoli ud i grove buketter med stilk.
  • 4 Snit sommerløg fint og gem toppene.
  • 5 Varm 2 spsk majsolie i en wok og steg det hakkede hvidløg gyldenbrunt sammen med sommerkål, broccoli, løg og østershatte i ca. 2-3 minutter.
  • 6 Tilsæt cherrytomater, vand, østerssauce og soyasauce og lad det simre i ca. 2-3 minutter.
  • 7 Smag til med sukker, salt og hvid peber.
  • 8

    Anretning

    Anret svinekoteletterne med de wokstegte grøntsager/kogejuicen og pynt med fint snittede toppe fra sommerløg.
  • 9 Servér med jasminris og evt. tørrede chili flager.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med sommergrønt

Opskriften er udviklet af