Fadkoteletter i champignon-løgsauce

Sådan gør du

  • 1 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med salt og peber.
  • 2 Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved kraftig varme.
  • 3 Brun koteletterne ½ minut på hver side.
  • 4 Tag koteletterne af panden og læg dem på en tallerken. skær evt. fedtkanten af.
  • 5 Champignon-løgsauce: pil løgene og skær dem i halve eller kvarte afhængig af deres størrelse.
  • 6 Svits løgene 3-4 minutter på panden i fedtstoffet.
  • 7 Tilsæt juice og lad løgene småkoge ca. 5 minutter under låg.
  • 8 Rens champignonerne og skær dem i kvarte.
  • 9 Kom dem på panden sammen med chilisauce og paprika.
  • 10 Lad saucen småkoge ca. 10 minutter under låg.
  • 11 Læg koteletterne ned i saucen og lade dem simre ca. 2 minutter på hver side.
  • 12 Drys retten med hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Fadkoteletter i champignon-løgsauce

Opskriften er udviklet af