Koteletter i fad med porre, ærter og spinat

Koteletter i fad med porre, ærter og spinat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 678 kcal
  • Fedtenergi 46 %
  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. Dup kødet tørt, krydr med salt og peber og steg det, i olivenolie og smør, ved høj varme, kort tid på begge sider. Læg koteletterne i fadet. 

  • 2

    Snit og skyl porreringe og læg dem over koteletterne. Hæld fløden ved, krydr med salt og peber, og stil fadet i ovnen i 30 minutter. 

  • 3

    Kog ris efter emballagens anvisning. 

  • 4

    Skyl og slyng spinaten og prop den ned mellem kød og porrer. Stil fadet i ovnen yderligere 10 minutter. 

  • 5

    Læg ærterne i en gryde, dryp med rapsolie, drys med salt, og overhæld med kogende vand. Kog op og hæld vandet fra. Hæld ærterne over retten, når den kommer ud fra ovnen. 

  • 6

    Anretning

    Anret koteletterne i fadet og med risene ved siden af.

  • Så er det spisetid! Koteletter i fad med porre, ærter og spinat

Opskriften er udviklet af