Djævlekoteletter med bønnesalat.

Sådan gør du

  • 1 Begynd med salaten.
  • 2 Skræl kartoflerne, skær dem i både eller skiver og kog dem næsten møre i letsaltet vand - ca. 10 minutter.
  • 3 Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem herefter i vineddiken.
  • 4 Læg låg på gryden.
  • 5 Nip friske bønner og kog dem i letsaltet vand et par minutter.
  • 6 Frosne bønner skal ikke koges (blancheres) først.
  • 7 Svits fintsnittet rødløg og finthakket hvidløg i en gryde i olie og vend bønnerne i.
  • 8 Tilsæt kartoflerne, spæd med bouillon eller vand og lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter til bønner og kartofler er møre.
  • 9 Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra vineddike.
  • 10 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
  • 11 Skær en lomme i koteletterne.
  • 12 Rør dijonsennep sammen med grofthakket chili uden frø og mellemvæge, citronsaft og salt.
  • 13 Fyld blandingen i lommen på koteletterne. Brug en teske eller kom fyldet i en plastpose med et lille hul.
  • 14 Luk koteletterne med en tandstikker.
  • 15 Drys groft peber på den ene side af koteletten.
  • 16 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 17 Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side med pebersiden nedad først.
  • 18 Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side.
  • 19 Skær evt. fedtkanten fra koteletterne.
  • {{recipeDoneText}} Djævlekoteletter med bønnesalat.

Tip

Bed slagteren om at skære en lomme i koteletterne. Hvis du er til stærkere mad, kan du hakke en hel chili.

Opskriften er udviklet af