Sommersalat med hytteost og grillede lammekoteletter

Klassisk hjemmelavet hytteost smager guddommeligt sammen med lammekød

 

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne.  
  • 2 Krydr lammekoteletterne med salt og peber. Gril dem et par minutter på begge sider. Tag dem fra grill eller pande, og pak dem i alufolie i 5 minutter. Nu er også kødet tæt på benene gennemstegt. Pensl kødet med honning, og dæk det til.  
  • 3 Rør hytteost med rygeost. Server med et drys af snittede radiser, agurk og purløg. Server lammekoteletter og kartofler hertil. Eventuelt med lidt smeltet smør som sky.   
  • {{recipeDoneText}} Sommersalat  med hytteost  og grillede  lammekoteletter

Tip

Hvis du ikke elsker rygeost, kan du tilsætte lidt smag i form af blåskimmelost eller tapenade til hytteosten

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier