Mexicanske svinekoteletter

Sådan gør du

  • 1 Skræl avocadoerne, og mos dem i en blender sammen med citronsaft, flåede tomater uden kerner, løg, hvidløg, peberfrugt og persille.
  • 2 Tilsæt salt, peber og et stænk Tabasco efter smag.
  • 3 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Varm fedtstoffet på en pande ved god varme.
  • 6 Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Tag dem op på en tallerken.
  • 7 Hak løg og hvidløg, og svits dem i sauterpanden i olien.
  • 8 Væden hældes fra de flåede tomater, som hakkes groft.
  • 9 Kom tomaterne,
  • 10 Tabasco, hvidvin, rosiner, oliven, kanel og bouillon i panden og kog det godt igennem.
  • 11 Læg koteletterne tilbage i panden.
  • 12 Skru ned til svag varme, når det koger.
  • 13 Læg låg på, og lad koteletterne stege ca. 3 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
  • 14 Smag til med salt og peber.
  • 15 Servér retten med smuttede, tørristede mandler og løse ris.
  • 16 Tortilla-chips med guacamole serveres til eller som forret.
  • {{recipeDoneText}} Mexicanske svinekoteletter

Opskriften er udviklet af