Grillede koteletter med perlespeltsalat

Energiinformation

  • Energi pr. person 3473 Kj
  • Energi pr. person 830 Kcal
  • Protein 20 %
  • Kulhydrat 48 %
  • Fedt 32 %

Sådan gør du

  • 1

    Marinerede koteletter

    Start grillen op.

  • 2

    Rør en marinade af rapsolie, salt, peber, citronsaft og rosmarin.

  • 3

    Smør koteletterne ind i marinaden, kom dem i en plastikpose, og lad dem trække i køleskabet, mens du klargør tilbehøret.

     

  • 4

    Perlespeltsalat

    Skyl speltkernerne godt i vand, og kom dem i en gryde med 6 dl vand og 1½ tsk salt. Lad kernerne koge i 20-25 min., til de er møre. Hæld de kogte speltkerner i en sigte, og lad dem afkøle.

     

  • 5

    Snit rødløget fint, og halver tomaterne.

  • 6

    Bland olivenolie med æbleeddike, salt, peber, hvidløg og persille, og vend marinaden med de kogte speltkerner, rødløg og tomater.

  • 7

    Grill koteletterne i 5 min. på hver side, til de er gennemstegte, og server dem med speltkernesalaten og groft brød.

  • {{recipeDoneText}} Grillede koteletter med perlespeltsalat

Tip

Speltkernesalaten er også godt tilbehør til lammekoteletter.

Opskriften er udviklet af