Sprød sandwich med krydrede nakkekoteletter

Sådan gør du

  • 1 Grill brødene flade i en paninigrill eller lign. Hvis du ikke har en paninigrill, kan du også skære pølsebrødene over og riste dem i din brødrister. 
  • 2 Halvér nakkekoteletterne og krydr stykkerne i Holms taco mix, salt og peber. Steg derefter stykkerne på en pande. 
  • 3 Skær forårsløg i grove stykker og steg stykkerne på panden med nakkekoteletter. 
  • 4 Skær også kinakålblade i små stykker, så de kan bruges som salatblade i den kommende sandwich. 
  • 5 Når brødene er grillet/ristet færdig, smørres hver af brødets overflade med mayonnaise. 
  • 6 Kom skiver af tomat på brødene. 
  • 7 Kom derefter skiver af rødløg, kålblade og de færdigstegte stykker af kød på brødene. Kom derefter forårsløgene fra panden, skiver af drueagurk og ekstra tomat på. Luk nu sandwichen med de resterende stykker brød. 
  • {{recipeDoneText}} Sprød sandwich med krydrede nakkekoteletter

Opskriften er udviklet af