Oksekød øl opskrifter
Stegt ribeye med asiatisk salat og ris
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar
Luksus: Burger
20 min.
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Flamberet peberbøf
30 min.
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Tournedos
30 min.
Bøf Stroganoff
1 t
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Pocheret svinemøbrad - østers - malt - hasselnød
2 t, 30 min.
Næsten klassisk medisterpølse med trøfler, sønderjysk grønlangkål og sherryglaserede løg
7 t
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder
Kalvetatar med calvados
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Svenske kåldolmer med tyttebær
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.