Kogt multe opskrifter
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Skorzonerrødder i brun farin og stjernanis
10 min.
Samosa med kikærter og hummus
25 min.
Biksemad med æbler
30 min.
Vegetarpizza med kartofler og spinat
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Stegt knoldselleri med havtorn
17 min.
Porrer i havtornsaft med basilikum
10 min.
Laks i birkes med rucola og flødeost
30 min.
Grillet kylling med tomatsalat
1 t, 35 min.
Karrybouillon med friske krydderurter og grøntsager
30 min.
Luksus: Boller i karry
45 min.
Grillede minifrikadeller på en bund af sprød butterdej
30 min.
Salat med æg og søde kartofler
30 min.
Cremet ærtesuppe
30 min.
Frikadeller med sprød kartoffelsalat og portobellosvampe
25 min.
Dampet multe med frisk pasta og grønt
30 min.