Kalvekød i basilikumsovs opskrifter
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Kalv med grøntsager i peberrodssovs
25 min.
Biksemad med æbler
30 min.
Pandestegt kalvekød med sprøde grøntsager
30 min.
Pandestegt kalvelever i tomatsovs
20 min.
Sandwich med kalvetyksteg, grønt og krydderier
45 min.
Savoykål i havtornfløde
30 min.
Karbonader i svøb med sprøde grøntsager og cremefraichedressing
30 min.
Grillet kalvelever med søde kartofler
25 min.
Thaisalat med ingefær, mango og kalv
30 min.
Luksus: Karbonader
30 min.
Klassisk: Karbonader
20 min.
Karbonader med flødekartofler og rosenkål
25 min.
Holms kokkeskole: Udskæring af kød
10 min.
Holms kokkeskole: Hjemmerørt kalvetartar
10 min.
Skipperlabskovs med kalvekød og kartofler
1 t, 15 min.
Sandwich med kalvesteak og saltbagt selleri
15 min.
Salat med kalvekød og kolde kartofler
30 min.
Ovnstegte frikadeller med blomkåls ’cous-cous’ og rød peber
30 min.