Kylling saltimbocca
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1650 KJ
  • Energi pr. person 392 Kcal
  • Protein 45 %
  • Kulhydrat %
  • Fedt 55 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Læg en skive skinke på bagsiden af hver kyllingefilet.
  • 2 Læg emmentaler og 1 salvieblad oven på fileten.
  • 3 Fold fileten sammen på midten, og luk med en træpind. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
  • 4 Tænd ovnen på 200 °C, og steg kyllingefileterne i ovnen i ca. 25 min, til de er gyldne og gennemstegte.
  • 5 Halvér fileterne.
  • 6 Anret kyllingefileterne på et fad med skærefladen opad, læg grøntsager ved, pynt med salvie, og servér evt. med dampede asparges. Velbekomme.
  • {{recipeDoneText}} Kylling saltimbocca

Opskriften er udviklet af