Kalveschnitzel med kikærtesalat

Sådan gør du

  • 1 Kikærterne sættes i blød mindst 8 timer eller natten over.
  • 2 Ærterne koges møre med hvidløg og laurbærblad i letsaltet vand eller bouillon under låg ved svag varme i ca. 1 1/2 time.
  • 3 Vandet hældes fra kikærtene og ca. 1 dl gemmes.
  • 4 Tomaterne skoldes og flås.
  • 5 De flåede tomater skæres i kvarte, befries for kerner og skæres i strimler.
  • 6 Kikærtevand, 2 spsk olivenolie og citronsaft piskes sammen til en dressing og smages til med peber.
  • 7 Kikærter, tomatstrimler og persille blandes, og dressingen hældes over.
  • 8 Resten af olien og smør gyldnes på en stor pande.
  • 9 Schnitzlerne krydres med salt og peber og steges i 2 - 3 min. på hver side.
  • 10 Kalveschnitzlerne serveres med kikærtesalaten, citronbåde, blandet grøn salat og brød.
  • {{recipeDoneText}} Kalveschnitzel med kikærtesalat

Opskriften er udviklet af