Hovedretter på su opskrifter
Fajitas med pulled pork og chimichurri
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler
Kylling i karry med Carolina Reaper
1 t
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Svinekød i karry med spinat og rød peber
30 min.
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Stegt torsk i muslingeskum med sommergrønt
30 min.
Stegt laks med cremet spinat
30 min.
Stegt kylling med persille under skindet
1 t, 10 min.
Quiche lorraine – eller løgtærte
1 t, 40 min.
Porretærte
1 t, 40 min.
Pasta med kantareller og persille
30 min.
Mulligatawny – karrysuppe med kylling, svampe og ris
1 t, 10 min.
Lammekølle med flødekartofler
2 t
Koteletter i fad med tomat og spinat
1 t
Dampede blåmuslinger med urter og fløde
30 min.
Børneristaffel
45 min.
Broccoli- og blomkåls couscous og pasta
20 min.
Blomkålscremet pasta med confiteret kylling
4 t, 30 min.
Krydret oksetatar
Rørt laksetatar
20 min.
Den slanke chili con carne
1 t, 5 min.
Spareribs med avokadodyp og stegte kartofler
40 min.
Kartoffelmos med peberrod og Weiss Bier
25 min.