Hovedretter med oksebov opskrifter
Ingefærmarineret kylling
Risotto med muslinger
Ingefærmarineret kyllingebryst
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Indisk gryde med planteboller
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Chili con carne med svine- og oksekød
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Indianstyle lam i ingefær og tomat
Svinemørbrad på spyd med salat
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Økologisk lasagnefad med aubergine og tomat
Fyldt kalvefilet med kantarel-hindbærsauce
2 t
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Rabarberrelish
20 min.
Medisterpølse med kålsauté med majs og persille
30 min.
Chili con carne (skært kød)
40 min.
Chili con carne med chokolade
30 min.