Hovedret med rødspætte opskrifter
Buddha Bowl med Bimi
55 min.
Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
Torskerogn med bagt kartoffel
40 min.
Paneret rødspætte med cremede kartofler og råkost
45 min.
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Citrus-salat med sprødt grønt og krydderurter
15 min.
Appelsin og grønkålssalat med bagt græskar
Fettuccine med kalkun, svampe og appelsin-gremolata
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Stegte kyllingelår med pasta med basilikum
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Fiskedeller med æble og citronstegt knoldselleri
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Julesovs
3 t
Stegt andelår med kartoffelmos
Syltet gås eller and
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Juleand med sauce og rødkål
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
Andesteg med ovnstegt rødkål
Andesteg
Fivespice-krydret andesteg
Juleand
2 t
Krabbekød, rejer og ris i ananas
30 min.