Kylling-linguine a la Carbonara

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen al dente efter vejledningen på pakken.
  • 2 Hæld vandet fra.
  • 3 Opvarm olien i en gryde og steg kødet 2-3 min. på hver side.
  • 4 Tag det op.
  • 5 Kom baconterningerne i og steg 1 min.
  • 6 Tilsæt løg og hvidløg og steg 1 min.
  • 7 Tilsæt champignoner, asparges og de strimlede tomater og steg 2-3 min., indtil grønsagerne er møre.
  • 8 Kom fløden i sammen med urter og lad det koge lidt ind.
  • 9 Kom den varme pasta og parmesan i.
  • 10 Smag evt. til med salt og peber.
  • 11 Anret pastablandlingen på tallerken.
  • 12 Skær kødet ud i tynde skiver og anret ovenpå pastaen.
  • 13 Stik hver rosmarinstilk igennem en soltørret tomat og pynt med dem ved serveringen.
  • {{recipeDoneText}} Kylling-linguine a la Carbonara

Opskriften er udviklet af