Hakket oksekød og spidskål opskrifter
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce til 10 personer
Claus Holms lasagne med jordskokker, gulerødder og peberfrugt
Hvidvinsbraiseret roastbeef
1 t, 20 min.
Hvidløgsfyldt roastbeef
1 t, 30 min.
Hot chilisuppe
40 min.
Gullash-suppe
30 min.
Aubergine med svinekød
20 min.
Gryderet med oksekød og bønner
15 min.
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Grillet oksekød på rucola med parmesan
50 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t
Gratineret farsfad med tomater
1 t
Fyldte, krydrede peberfrugter
15 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Forårsruller med rejer
45 min.
Fisk bagt med tomat og kartofler
1 t
Entrecote bøffer
25 min.
Cremet mandelsuppe
35 min.
Couscous med oksebov
2 t
Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verte
1 t
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Cannellinisuppe med kødboller og kål
40 min.
Øl-marinerede hakkebøffer
20 min.
Cajun hakkebøf med syltet chili
30 min.