Pariserbøf med peberrodscreme og råsyltede rødbeder

Klassisk pariserbøf med et moderne twist. Hjemmerørt peberrodscreme og råsyltede rødbeder giver masser af power på smagen. 

Sådan gør du

  • 1 Bland ingredienserne til de råsyltede rødbeder og lad dem stå og trække indtil servering.
  • 2 Peberrodscreme: Pisk æggeblommer og sennep sammen i en skål. Tilsæt olien (1 tsk. ad gangen) under konstant piskning, indtil konsistensen er tyk og cremet (det er ikke sikkert, at al olien skal bruges).
  • 3 Smag til med eddike, salt, peber og peberrod. Sæt cremen på køl indtil servering.
  • 4 Rør tatarkødet sammen med salt og peber, så det kun lige er blandet, men IKKE sejt.
  • 5 Smør brødet med dijonsennep og form 2 cm. flade bøffer af kødet. Pres bøfferne på brødet ovenpå senneppen, så de stikker lidt ud over kanterne på brødet.
  • 6 Smelt smørret på en pande over middel/høj varme og brun pariserbøfferne med kødsiden nedad, til de er gyldne men endelig ikke gennemstegte.
  • 7 Vend bøfferne og steg dem yderligere et par minutter på brødsiden.
  • 8 Server pariserbøfferne straks med peberrodscreme og råsyltede rådbeder, evt. kapers og hakkede løg.
  • {{recipeDoneText}} Pariserbøf med peberrodscreme og råsyltede rødbeder

Tip

Brug en god mayonaise og rør den med revet peberrod i stedet for at lave peberrodscremen fra bunden.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier