Stegt kyllingefilet med ovnbagte grøntsager og nem tomatsauce

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Tænd ovnen på 185 grader.
  • 3 Brun kyllingekødet på en pande med olivenolie i 2 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  • 4 Gulerødder, rødløg, squash og kartofler skrælles og skæres i mindre tern.
  • 5 Ternene vendes med olivenolie og blade fra timiankviste.
  • 6 Kom grøntsagerne i et stort ildfast fad og læg kyllingekødet ovenpå.
  • 7 Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. til kyllingekødet er gennemstegt.
  • 8 Hvidløg og løg ristes i olivenolie ved jævn varme til det er mørt.
  • 9 Tilsæt tomatsaucen og lad det simre 15 min.
  • 10 Tomatsaucen krydres med salt, peber og basilikum.
  • 11 Skær kyllingekødet i skiver og anret det med de ovnbagte grøntsager og tomatsauce.
  • 12 Servér evt. en grøn salat til.
  • {{recipeDoneText}} Stegt kyllingefilet med ovnbagte grøntsager og nem tomatsauce

Tip

Svinekoteletter, tilberedt på samme måde som ovenstående med ovnbagte grøntsager og tomatsauce, er også nem og hurtig hverdagsmad.

Opskriften er udviklet af