Grønkål, parmesan, fløde, pasta opskrifter
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Panna cotta med kærnemælk, bær og rugbrødsknas
Bær-fool
Eton mess
Courgette-suppe med frugt
Chokolademousse med hindbær og skyr
Flødeis med brunet smør og valnødder
Stikkelsbærmousse med mandelcrunch
Fyldt svinekam med svær a la Italien
Cremet pasta med krabbe
Grillet roulade
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Små butterdejstærter med flødeskum og Nutella
Mørbradbøffer m/lynstegt spidskål og bøgehatte
30 min.
Muslingesuppe med pastis
40 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Fransk Kartoffelgratin
20 min.
Fløderand
30 min.
Fiskesuppe med skaldyr
30 min.
Fettuccine med svampe
25 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Tykmælks panna cotta med havregrynskager
45 min.
Tournedos
30 min.