Muslingesuppe med pastis

Sådan gør du

  • 1 Skrub og skyl muslingerne.
  • 2 Smid de muslinger, der er gået i stykker eller ikke lukker sig, ud.
  • 3 Snit porrerne fint og svits dem i olien i en stor gryde uden at de tager farve.
  • 4 Tilsæt knust hvidløg, fintsnittede gulerødder, salt og peber, vin, pastis, laurbærblad og timian og lad suppen koge uden låg til den er reduceret til det halve.
  • 5 Tilsæt fløden og muslingerne og ryst gryden, så alle muslinger er dækket af suppen. Når skallerne åbner sig, er retten færdig; det tager 5-8 min.
  • 6 Kassér de muslinger, der ikke åbner sig.
  • 7 Drys med finthakket persille umiddelbart før servering.
  • 8
  • {{recipeDoneText}} Muslingesuppe med pastis

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier