Chokolademousse med hindbær og skyr

En lettere udgave af den klassiske chokolademousse. Vi bruger friske æg, men pasteuriserede æg kan naturligvis også bruges. 

Sådan gør du

  • 1 Kom chokoladen i en skål, og smelt den over et vandbad.
  • 2 Del æggene i blommer og hvider. Kom sukker i skålen med blommer, og pisk dem sammen. Vend den lune chokolade heri.
  • 3 Kom skyr i en skål, og vend den med mosede hindbær. Vend den i chokolademassen.
  • 4 Pisk fløden til skum, og vend det i.
  • 5 Pisk æggehvider til skum og vend dem i.
  • 6 Kom moussen i en mindre skål eller et glas. Dæk moussen med film, og stil den i køleskabet i 3-4 timer.
  • 7 Pynt chokolademoussen med chokolade og server.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademousse med  hindbær og skyr

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier