Sådan gør du

  • 1 Læg husblasen i blød i koldt vand.
  • 2 Pisk æggeblommer og sukker skummende.
  • 3 Kog fløden med den flækkede vaniljestang.
  • 4 Knug vandet af den udblødte husblas og opløs den i den varme fløde.
  • 5 Pisk æggemassen i fløden.
  • 6 Varm blandingen op, til den er jævn. Må ikke koge.
  • 7 Lad flødeblandingen køle af og næsten stivne.
  • 8 Pisk æggehviderne meget stive.
  • 9 Pisk fløden stiv.
  • 10 Vend æggehvider og flødeskum i flødeblandingen.
  • 11 Hæld massen i en randform, der er skyllet i koldt vand og drysset med sukker.
  • 12 Lad randen stivne i køleskab.
  • 13 Vend randen ud på et fad, og pynt den med frugt. ognbsp; ognbsp; ognbsp;.
  • {{recipeDoneText}} Fløderand

Opskriften er udviklet af