Små butterdejstærter med flødeskum og Nutella

Lidt sødt til kaffen. Nyd tærterne den dag, du bager. Butterdejsformene egner sig ikke til at blive gemt til dagen efter.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Du skal bruge en muffinform i metal med plads til 12 stk.
  • 3 Rul butterdejen ud på det stykke bagepapir, der hænger ved dejen.
  • 4 Skær eller klip i 12 firkanter, der passer til formerne. Lad bagepapiret blive på.
  • 5 Beklæd hvert hulrum med dej.
  • 6 Drys sukker i bunden af hver lille tærte.
  • 7 Bag dejen gylden i ca. 15 minutter.
  • 8 Tag ud og afkøl.
  • 9 Kom fløde og yoghurt i en skål og pisk sammen.
  • 10 Kom flødeskum i hver lille tærte.
  • 11 Kom en skefuld Nutella og lidt revet appelsinskal på fløden og server.
  • {{recipeDoneText}} Små butterdejstærter med flødeskum og Nutella

Opskriften er udviklet af