Fiskesuppe med skaldyr

Sådan gør du

  • 1 Svits løg, fennikel og gulerod i smørret i en gryde.
  • 2 Tilsæt tomatpuré og hvidvin og hæld bouillonen ved.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Lad det koge i 10 min.
  • 5 Kom fløden i og kog kort.
  • 6 Skær imens fisken i mundrette stykker, klargør muslingerne: Børst muslingerne godt under koldt vand.
  • 7 Kassér de muslinger som ikke lukker tæt ved et let bank mod bordkanten.
  • 8 Kom fisk og muslinger i suppen og kog i 5 min.
  • 9 Kom rejer og kammuslinger i, varm kort og rør cremefraichen i.
  • 10 Bring til kogepunktet og smag suppen til med salt og peber.
  • 11 Servér suppen med klippet dild på og flute til.
  • {{recipeDoneText}} Fiskesuppe med skaldyr

Tip

Muslingerne kan forblive i skallerne, eller de kan tages ud og kommes i suppen.

Opskriften er udviklet af