Mørbradbøffer m/lynstegt spidskål og bøgehatte

Sådan gør du

  • 1 Mørbraden pudses og rulles i persillen.
  • 2 Skæres i 3 cm tykke skiver.
  • 3 Bøfferne brunes i smør og olie i 2-3 min. på hver side.
  • 4 Drysses med salt og peber og tages op.
  • 5 Løget svitses i olie sammen med karry i en lille gryde.
  • 6 Estragon, piskefløde og citronskal tilsættes og får et hurtig opkog.
  • 7 Saucen smages til og vendes med den nykogte pasta. Bøgehatterne ristes i 1/2 spsk olie på en pande og tages op.
  • 8 Spidskålen snittes fint og lynsteges i 1/2 spsk olie på panden, indtil den er sprød.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer m/lynstegt spidskål og bøgehatte

Opskriften er udviklet af