Gryderetter som vildt opskrifter
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Waldorfsalat med blåskimmelost
Æblegrød (karamelliseret)
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Rørt laksetatar
20 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Risbrud med tørrede bær og mørk chokolade
Fasanragout med svampe og tomat/persillemos
Kødboller med selleri
45 min.
Syltet ingefær (gari)
Grov æblekompot med ingefær
Tun i wok
Kylling a la orange med lun salat af haricots verts og appelsin
1 t, 20 min.
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Tre slags pizzaer
40 min.
Lasagne på grillen
30 min.
Fuldkornssnegle med dadler og nøddecreme
Bisonsteak og pommes Anna med æble og sauce
Aspargestærte med fetacreme
Hjorteryg med svampe og krydderurter