Sådan gør du

  • 1 Skær tunen i mundrette strimler.
  • 2 Skær tofu i tern (1x1 cm). Snit forårsløg på skrå i stykker á ca. 2 cm.
  • 3 Skræl ingefæren og hak den fint.
  • 4 Pres hvidløget og bland ingefær og hvidløg med de øvrige ingredienser til marinaden.
  • 5 Hæld marinade over tun og tofu og vend det godt rundt. Stil den ubrugte marinaderest til side.
  • 6 Bland ingredienserne til sojafonden i en skål.
  • 7 Varm en wok godt op og læg det marinerede kød og tofu i wokken. Steg ganske let og vend stykkerne med en madtang.
  • 8 Tilsæt sojafonden og de klargjorte grøntsager, og steg videre i et par min.
  • 9 Pres en limefrugt og tilsæt saften og grofthakket koriander.
  • 10 Tag wokken af varmen.
  • {{recipeDoneText}} Tun i wok

Tip

Anretning

Øs restmarinaden op i små skåle, der kan dyppes i. Servér med lime-frugter skåret i både og skåle med Coop jasminris.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier