Rørt laksetatar

Elsker du også laks? Det gør Claus Holm, og her giver han dig opskriften på en rigtig forårsbasker. Claus Holms laksetatar er en skøn forårsspise, der både kan bruges som forret, snack eller som en del af hovedretten. Denne laksetatar er ikke kun skøn i smagen, men også anretningen fryder øjet. 

Sådan gør du

  • 1 Skær stykker af laksen, så mængden passer til dit antal af personer og skær efterfølgende stykkerne i tern. 
  • 2 Vend ternene i en skål med creme fraiche og krydr med salt, peber og citronpeber. 
  • 3 Kom kapers, blomkålsris og tern af agurk i skålen. Vend det hele sammen. 
  • 4 Brug en grøntsagsskræller til at skære den grønne skræl af agurken, så du får fine, lange bånd af agurk. 
  • 5 Lav hvert bånd af agurk til en cirkel. Disse cirkler af agurk fyldes med laksetatar fra skålen. 
  • 6 Top hver lakseanretning med skiver af rødløg, radise, kapers, lakserogn og lidt skovsyre. Fyld også laksetatar i et hjertesalatsblad. 
  • 7 Anret det hele på en tallerken. Husk også sprøde rugbrødschips. 
  • {{recipeDoneText}} Rørt laksetatar

Opskriften er udviklet af