Fasanragout med svampe og tomat/persillemos

Energiinformation

  • Energi 2864 kJ
  • Energi 682 kcal
  • Protein 58 g
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrat 37 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Krydr fasanen med salt og peber og brun den godt af i en gryde i 1 spsk. olie. 
  • 2 Tilsæt tomatpure og hvidløg og lad det stege med i ca. 2 minutter. 
  • 3 Hæld rødvinen derpå og lad det simre i 10 minutter. 
  • 4 Tilsæt hakkede tomater, tørrede svampe, timian og 5 dl vand og lad det simre i ca. 70 minutter indtil fasanen er mør. 
  • 5 Skræl kartofler, skær dem i mindre stykker, kog dem møre i vand og mos dem med lidt af kartoffelvandet. 
  • 6 Hak persillen fint og kom det i mosen, smag til med salt og peber. 
  • 7 Tag fasanen op, pil kødet af skroget og hak det groft. Kom det tilbage i gryden og varm det igennem, smag det til med salt og peber. 
  • 8

    Anretning

    Anret fasan-ragouten med tomat/persillemos og drys med persille. 
  • {{recipeDoneText}} Fasanragout med svampe og tomat/persillemos

Tip

Retten kan fint laves med kylling og kanin.

Opskriften er udviklet af