Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian

Sådan gør du

  • 1

    Kaninstykkerne skæres i mindre stykker á 4 cm og brunes i en gryde med olivenolie.

  • 2 Snit hvidløg, løg, gulerod, porre og pastinak i mellemstore tern, og kom dem i gryden.
  • 3 Rist dem sammen med kaninkødet i 5 minutter.
  • 4 Tilsæt hønsebouillon, laurbærblad, timian.
  • 5 Retten simrer ved jævn varme i 25-30 minutter.
  • 6 Løft grøntsager og kaninkød op af gryden.
  • 7 Kog bouillonen med piskefløde og hvidvin og pisk til sidst dijonsennep i saucen og smag til med salt og peber.
  • 8 Kom urter og kaninkød tilbage i gryden og vend det sammen med saucen.
  • 9 Server kogte eller ovnbagte kartofler hertil.
  • {{recipeDoneText}} Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian

Opskriften er udviklet af