Festmiddag til 8 personer opskrifter
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Meyers boller i karry med fløde og masser af karry
2 t
Ingefærmarineret kylling
Sushi-kræmmerhuse
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Surdejsbrød bagt med urter
Kærnemælksmarineret lammeculotte
Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter
Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
20 min.
Kalvetatar med calvados
Butter chicken
12 t
Majstortillas med krydret svinekød og rødløgsrelish
Stikkelsbærsuppe med kanel og vanille
Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps
Kartoffelkage med valnødder
Kartoffelfarsfad
1 t
Culotte med æble-mynte sambal
Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt
Kalvepaté med kylling og valnødder
1 t, 15 min.
Økologisk æblekrummekage
Økologisk ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer
Kødsovs - med et lille tvist
Roastbeef med abrikos og to slags løg