Festmiddag til 8 personer opskrifter
Stikkelsbærsuppe med kanel og vanille
Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps
Kartoffelkage med valnødder
Kartoffelfarsfad
1 t
Frække deller med chili, lime og karry
30 min.
Culotte med æble-mynte sambal
Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt
Kalvepaté med kylling og valnødder
1 t, 15 min.
Ingefærmarineret kylling
Butter chicken
12 t
Økologisk æblekrummekage
Økologisk ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer
Kødsovs - med et lille tvist
Roastbeef med abrikos og to slags løg
Fastelavnsboller med vaniljecreme og hindbærmarmelade
2 t, 30 min.
Surdejsbrød bagt med urter
Chokoboller med kerner og rosiner
Efterårsfrugter med mørk chokolade og ristede hasselnødder
Fuldkornssnegl med dadler og nødder
Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter
Kærnemælksmarineret lammeculotte
Chili-kødsovs og pasta
30 min.
Blinis med stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche
35 min.
Aubergine med svinekød
20 min.