Festmiddag til 8 personer opskrifter
Frikadeller med stegte grøntsager
Æblekrummekage
Lakselasagne
40 min.
Meyers boller i karry med fløde og masser af karry
2 t
Agurkeis med mynte og gin
15 min.
Græsk grillet nakkekotelet
1 t
Risotto med muslinger til 10 personer
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Rødbedesalat med pærer og blå ost
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Sprød kyllingesalat med skorzonerrødder
Langtidsstegt and med brunede kartofler og rødkål
4 t, 30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Teriyaki-masala tykkam med svampe & ris
Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps
Lynstegt marineret svinekød
30 min.
Lammekød i yoghurt med couscous og Lemon Habanero
2 t, 30 min.
Syltede svampe
Mini rugbrød med kakao
2 t
Falafler
13 t
Köfte i tomat med ris og ærter
Kalvesteak med broccoli, ærter og majs
30 min.
Flæskesteg med sommergrønt
1 t, 40 min.