Stikkelsbærsuppe med kanel og vanille

En super dessert-afslutning 4-6 personer ¾ - 1 kg grønne stikkelsbær

Sådan gør du

  • 1 Nip og kom stikkelsbærrene i en gryde med vand, sukker, vanilje- og kanelstang samt citrusskal.
  • 2 Varm det hele til kogepunktet og lad bærrene snurre til de begynder at koge ud.
  • 3 Tag vanilje– og kanelstang op, blend stikkelsbærrene og pres dem gennem en sigte.
  • 4 Hæld suppen tilbage i gryden, kog den evt. ind til passende konsistens og smag til med yderligere sukker.
  • 5 Afkøl og stil suppen koldt til serveringen.
  • 6 Anret suppen i tallerkener med en klat mascarpone, flødeskum eller måske en kugle vaniljeis.
  • 7 Pynt med citronmelisse og server med ristede rugbrødstern.
  • {{recipeDoneText}} Stikkelsbærsuppe med kanel og vanille

Opskriften er udviklet af