Kærnemælksmarineret lammeculotte

Kødet skal have mindst 8 timer i køleskabet, men så bliver du også belønnet med den intense smag af krydret og marineret lam.

Sådan gør du

  • 1 Skær hver lammeculotte i 2-3 stykker.  
  • 2 Bland ingredienserne i en skål. Læg lammestykkerne i en frysepose, og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.  
  • 3 Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 8-24 timer.  
  • 4 Tag lammestykkerne op af marinaden, og dup dem tørre med køkkenrulle.   
  • 5 Pensl med olie og steg/gril stykkerne, til de er brunede. Læg dem herefter i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen ved 150 grader til en centrumstemperatur på 65-68 grader.  
  • {{recipeDoneText}} Kærnemælksmarineret lammeculotte

Opskriften er udviklet af