Majstortillas med krydret svinekød og rødløgsrelish

Spicy sydamerikanske tortillas med svinekød stegt med krydderrub og sødlig løgrelish med rosa peber.

Sådan gør du

  • 1 Løgrelish: Varm olie i en gryde og steg rødløgene med salt over middel varme i 4-5 min.
  • 2 Tilsæt hvidvinseddike, rosa peber, sukker og vand og lad det simre videre ved lav varme i 10 min., til løgene er møre og væden kogt næsten væk.
  • 3 Smag til med salt og evt. eddike/sukker.

  • 4 Bland salt, paprika, chiliflager, spidskommen, fennikel, hvidløgspulver og peber.
  • 5 Skær koteletterne i 1 cm tykke strimler og vend dem i krydderblandingen. Lad trække ca. 5 min.

  • 6 Varm olien på en pande og steg kødstrimlerne gyldne ved høj varme i ca. 5-7 min.
4.
  • 7 Server majstortillas rullet med salat, koriander, avocado, kødstrimlerne og løgrelish, dryp evt. med cremefraiche.

  • 8 Tortillas: Bland pizzamel, majsmel, bagepulver og salt. Ælt det sammen med smør og dansk vand i 3-4 min., til dejen er blød og let smidig.

  • 9 Del dejen i 4 store eller 8 små kugler og rul dem ud til helt tynde brød.
  • 10 Bag brødene på en tør pande (gerne støbejern) over høj varme i 1-2 minutter på hver side, til de er gyldne.
  • 11 Pak brødene i folie indtil servering.
  • {{recipeDoneText}} Majstortillas med krydret svinekød og rødløgsrelish

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier