Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps

Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps

Kyllingelårene skal marinere i køleskab i 2-8 timer. Helst 8, hvis kyllingen skal smage af mere.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bland marinaden i en ildfast form og vend kyllingen heri.
  • 2 Sæt kyllingen i køleskab og mariner 2-8 timer.
  • 3 Sæt fadet i en kold ovn og skru op på 225 grader.
  • 4 Steg kyllingen i ca. 45 minutter, indtil den er gennemstegt.
  • 5 Kom majskerner og fløde i en gryde og kog op, indtil majsen er optøet.
  • 6 Kom majs- og flødeblandingen i en blender og blend den til puré.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8 Kog sugarsnaps i 1-2 minutter i letsaltet vand.
  • 9 Server kyllingen med oliven og merian. Hertil puré og sugarsnaps og de lækre syltede chili.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier