Butter chicken

Butter chicken

Meyers curry-master Saleh Uddin fra Bangladesh har fået karryen ind med modermælken og skabt opskriften til vores butter chicken, som du hver dag kan hente med hjem som aftensmad fra Coops butikker. Her får du opskriften, så du selv kan blive curry-master. Opskriften giver til ca. 4 personer.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Dag 1

    Hvidløg og ingefær blendes fint. Korianderen hakkes og blandes med hvidløg og ingefær sammen med resten af ingredienserne til marinaden. Kyllingen lægges i marinaden til næste dag.
  • 2

    Dag 2

    Kyllingen tages op af marinaden og marinaden gemmes til sauce.
  • 3 Kyllingen lægges på riste med bakker under. Den sættes på køl, til saucen er næsten færdig, hvorefter den sættes i ovnen på riste og bages ved 200° i ca. 30 minutter alt afhængig af størrelse.
  • 4 Ingefær, frisk chili og hvidløg blendes og svitses i smørret sammen med de hakkede løg.
  • 5 Alle krydderierne blendes og svitses med.
  • 6 Tomater, fond og citronsaft tilsættes sammen med resterne fra marineringen. Saucen koges igennem og blendes.
  • 7 Creme fraiche, hakkede koriander og ristede, blendede cashewnødder tilsættes og saucen smages til med salt, peber og citronsaft.
  • 8 Servér den med ris eller korn og godt naanbrød til
  • {{recipeDoneText}} Butter chicken

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier