Opskriften giver 8 stk. kræmmerhuse.

Sådan gør du

  • 1 Klip hvert stykke tang over på midten.
  • 2 Skær laksen i tykke bjælker på ca. 1x1 cm i 5 cm længde.
  • 3 Skær agurken i tynde strimler
  • 4 Tryk 1/8 del af risene på hvert stykke tang i den ene ende. De skal ca. fylde et område på 4x6 cm.
  • 5 Smør lidt wasabipasta på risene.
  • 6 Læg et stykke laks og lidt agurk på risene, og drys med en lille smule sesamfrø.
  • 7 Rul fra ris-enden tangstykket sammen som et kræmmerhus.
  • {{recipeDoneText}} Sushi-kræmmerhuse

Tip

Når du anvender rå fisk til sushi, skal fisken have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.

Du kan bruge tun i stedet for laks, og avocado eller gulerodsstrimler i stedet for agurk.

Opskriften er udviklet af