Kartoffelkage med valnødder

Kartofler gør denne kage ekstra fugtig og blød i konsistensen. Server den til kaffen, så snart den kommer ud af ovnen, og snig et stykke med på madpakken dagen efter. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Kom valnødder i en foodprocessor og knus dem godt.
  • 3 Smelt smørret.
  • 4 Kom æg og sukker i en skål og pisk begge dele godt sammen.
  • 5 Mos kartoflerne godt og vend i dejen.
  • 6 Vend smørret heri. Vend nødderne heri.
  • 7 Riv citronskal fint og kom i dejen.
  • 8 Smør en springform (ca. 22 cm) og drys med mel.
  • 9 Kom dejen i formen, glat ud og bag kagen midt i ovnen i ca. 40 minutter.
  • 10 Afkøl kagen helt og dekorer med flormelis.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelkage med valnødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier