Braiserede svinekæber med porrer opskrifter
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Kylling i kålwok
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Culotte af ungkvæg med hvide asparges og urtegrøn kartoffelærtemos
1 t
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Gratin på persillerod & porre med sennepsmarineret kål
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller
Rød fiskesuppe
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst