Millionbøf med kokos og sprødt grønt

En cremet og ultrahurtig aftensmad med masser af smag. Der er mere substans i retten, når det hakkede kød ikke er fuldstændig findelt. Varier gerne retten med forskellige sprøde grøntsager f.eks. broccoli i stedet for ærter.

Sådan gør du

  • 1 Bland alle ingredienserne til mangosalaten i en skål. Stil den til side og lav imens resten af retten.
  • 2 Varm olien i en wok eller sauterpande op og kom kødet på i én stor klump. Lad det brune over høj varme på den ene side, inden du bryder klumpen i mindre stykker og uden du hakker den helt til millionbøf.
  • 3 Tilsæt porrer, hvidløg, karrypasta, kokosmælk og vand. Lad det simre over middel varme i 5 min.
  • 4 Vend slikærter i, varm retten igennem og smag til med limesaft, fiskesauce, salt og evt. sukker.
  • 5 Server straks sammen med kogte nudler, mangosalaten og et drys koriander.
  • {{recipeDoneText}} Millionbøf med kokos og sprødt grønt

Tip

Brug karrypulver sammen med 1 tsk. friskrevet ingefær i stedet for karrypasta. Udelad nudlerne og server i stedet kogte ris eller brød til retten.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier