Bouillon opskrifter
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Forloren hare med rodfrugter
Risotto med stilton
Nem asparges-suppe
30 min.
Spinatsuppe med urter og dampet laks
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Kyllingelasagne med grøn salat
40 min.
Lammekølle provenciale
30 min.
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Kylling á la bonne femme
1 t, 10 min.
Tortillas med mexicansk kødsovs
45 min.
Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller
Tomatsuppe med flødepeberrod
40 min.
Fuldkorns tortillas med krydret kødsovs og grønt
45 min.
Familiens lasagne.
Sovsen til det hele
Kalveschnitzel med kikærtesalat
1 t, 30 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Farsbrød med nødder
1 t
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts
Filet Royal med grov tunsauce
1 t