Bouillon opskrifter
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Medaljoner med pasta og svampe
30 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Tomatsuppe
Risotto med svampe
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Cremet kyllingelasagne med Audu Mild og Audu Cremet
1 t, 30 min.
Kartoffelsuppe med bacon
Gulerodssuppe med sprøde croutoner
Bovbjerg Fyrs ostesuppe af Vesterhavsost
Kylling i karry med kokosris
Pizza med kødsauce og rødløg
1 t, 30 min.
Lammemørbrad i gryde
Tomat og græskarsuppe
Krydret gulerodssuppe
30 min.
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
25 min.
Citronrisotto med jomfruhummer
30 min.