Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter

Flade brød klinger af mellemøsten, og det gør denne ret også. Vi fylder fladbrødene med spinat og feta og serverer med en anderledes ærtedip.

Sådan gør du

  • 1 Kog flækærter i bouillon med hvidløg og stængerne fra persille i ca. 45 minutter.
  • 2 Fjern persillestængerne, og blend ærterne med en stavblender til pure (juster evt. til ønsket konsistensen med mere bouillon).
  • 3 Kom eddike, olie, persille og purløg i pureen og smag til med salt og peber.
  • 4 Fordel halvdelen af fetaost, mynteblade og spinat på 2 af brødene.
  • 5 Hak hvidløgene fint, og drys det over fyldet.
  • 6 Læg et brød ovenpå, og tryk sammen med håndfladen.
  • 7 Pensl brødene med olie, og bag dem på panden på begge sider til brødet er sprødt og fyldet er faldet sammen.
  • 8 Skær brødene i 8 trekanter hver, og server ærtepure og sprøde salatblade til.
  • 9
  • {{recipeDoneText}} Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter

Tip

Hvis du ønsker kød til retten, vil tynde skiver lammekød være rigtig godt til.

Opskriften er udviklet af