Ansjoser, oliven, kapers opskrifter
Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum
30 min.
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Glutenfri burger
Hjemmelavet leverpostej og nem agurkesalat
1 t, 15 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing
1 t, 10 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Rød sild med nye kartofler, rødløg, kapers og creme
20 min.
Pasta med ærter i cremet sauce
Laksetimbale med dilddressing
30 min.
Økologisk æggesalat
Ravioli med brunet smør, kapers og blomkål
Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky
Cowboytoast med kylling
Glaserede kæber med selleri
2 t
Rørt laksetatar
20 min.
Sprød salat med tahindressing
Kartoffelmos med peberrod og Weiss Bier
25 min.
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Tatar med salat og bacon
30 min.
Bruschetta med sprødstegte sardiner
Salat med pære, parma og parmesan