Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili

40 min.

Ceviche er en frisk ret og derfor rigtig lækker på en varm dag. Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsen generelt anbefaler, at man fryser fisk ned, der skal spises rå. Det kan din lokale fiskehandler gøre dig klogere på. Opskriften er fra kogebogen Grønt på grillen af Linus Kanfall.

Ceviche er en frisk ret og derfor rigtig lækker på en varm dag. Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsen generelt anbefaler, at man fryser fisk ned, der skal spises rå. Det kan din lokale fiskehandler gøre dig klogere på. Opskriften er fra kogebogen Grønt på grillen af Linus Kanfall.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/aquolkph/ceviche_paa_-fladfisk_med_grillet_groent_og_chili.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&rxy=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"M\u00E5ltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Lette retter","Alias":"LetteRetter"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Fisk","Alias":"fisk"},{"Name":"G\u00E6stemad og fest","Alias":"GaestemadOgFest"}]},{"GroupName":"Tidsforbrug","GroupAlias":"duration","Public":true,"Values":[{"Name":"Under 45 minutter","Alias":"under45"},{"Name":"Under 60 minutter","Alias":"under60"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="" data-is-banner-enabled="False">