Øl braiseret oksespidsbryst opskrifter
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Pocheret svinemøbrad - østers - malt - hasselnød
2 t, 30 min.
Næsten klassisk medisterpølse med trøfler, sønderjysk grønlangkål og sherryglaserede løg
7 t
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Champagne-braiseret kylling med druer
Svenske kåldolmer med tyttebær
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Spelt og valnøddeboller
Chili con carne med chokolade og øl (stærk)
3 t
Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater
1 t
Dansk gryde med svesker
45 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Spareribs med avokadodyp og stegte kartofler
40 min.
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Varm øl og whisky-cocktail
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater
1 t, 30 min.
Osso bucco med øl
Gryderet med lammerack
40 min.
Majsblinis med rørt tun krydderurter og lakserogn
30 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst