Øl braiseret oksespidsbryst opskrifter
Fiskeburger med grillede torskefileter og sauce tartare
25 min.
Hjemmelavet hotdog
1 t
Braiseret kam med timian
30 min.
Salat af rødder, sprøde baconkiks og skyrdip. Hertil let ristet torsk
Sprængt andebryst
Æbleflæsk med øl og hyben
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kyllingeragout
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Æbleflæsk med øl og hyben.
Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe
Glaceret kalvebryst med hummer(haler), salte løg og bagte løg
2 t, 40 min.
Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål
Minirugbrød med hvidtøl
50 min.
Skinkeschnitzler med æble-jordskokkompot
30 min.
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Stegt flæsk med øl og sennep
30 min.
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Fyldt svinemørbrad med kålsalat og sprøde baconstykker
40 min.
Braiserede svinekæber med kantareller
1 t, 10 min.
Luksus: Hakkebøffer
20 min.
Efterårsbøf med øl og kartoffel